sandal logo

larissa

Σεμινάριο σύγχρονου χορού με τη Νατάσσα Μπρουζιώτη

Εκτύπωση

Κοινωνικός Διαμοιρασμός:

Η Ανώτερη Σχολή Χορού και η Δημοτική Σχολή Μπαλέτου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των υποψηφίων για τις Ανώτερες Σχολές Χορού (20-30 Αυγούστου), διοργανώνουν σεμινάριο σύγχρονου χορού από 26-30 Αυγούστου, με διδάσκουσα τη Νατάσσα Μπρουζιώτη, χορογράφο, χορεύτρια, δασκάλα σύγχρονου χορού.

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως στους υποψήφιους για τις εισαγωγικές εξετάσεις για τις Ανώτερες Σχολές Χορού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο σπουδαστή χορού ή χορευτή.

Η Νατάσσα Μπρουζιώτη ξεκίνησε κλασσικό χορό στην Δημοτική Σχολή Μπαλέτου Λάρισας και σπούδασε Σύγχρονο χορό, Αυτοσχεδιασμό και Σύνθεση Κίνησης στη σχολή της AREA (Bαρκελώνη) και ΗipΗop στην σχολή Company & Company (Bαρκελώνη). Από το 2008 άρχισε να χορεύει επαγγελματικά και να διδάσκει σε Ελλάδα και Ισπανία. Το 2012 ίδρυσε την ομάδα AlmaLibre.co στην οποία δρά σαν χορεύτρια και χορογράφος.

Σαν χορογράφος παρουσίασε έργα της σε διάφορα φεστιβάλ όπως Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών (Τρένο Ρουφ), Revault Φεστιβάλ, AVDP 2014, Music in Motion Festival 2015, Scale 1:100 και 2:100, Arc For Dance Festival, F.A.M 2016 (Tενερίφη), Trayectos Danza (Ζαραγόσα),Lekuz Lekue Festival (Μπιλμπάο), Danza Hirian κ.α. Διακρίθηκε και βραβεύτηκε από τον Διαγωνισμό Χορογραφίας της Μαδρίτης (Certamen Coreografico de Madrid) για τα project «A true story», (βραβείο Residency στο Centro Coreografico de la Gomera/ Kanarias Islas, 2013) και «Race to Grace» (βραβείο Residency στο κέντρο χορού LaCaldera, Βαρκελώνη, 2015).

Tον Μάρτιο του 2017 κέρδισε την πρώτη θέση (βραβείο κοινού) στο διαγωνιστικό φεστιβάλ του Κινητήρα «In progress Feedback Festival 2017» με το έργο «Home». Το 2019 απόσπασμα από το «Home» παρουσιαστηκε στο Viewfinder στο πλαίσιο «40 Winks» του Springback Magazine που εκδίδεται στο Παρίσι και διοργανώνεται από το Φεστιβάλ Aerowaves.

Έχει φιλοξενηθεί ως guest choreographer από τα κέντρα χορού και παραστατικών τεχνών LaCaldera (Βαρκελώνη, 2016), Art63 (Αθήνα, 2017). και από το Centro Coreografico de laGomera (Κανάρια Νησιά, 2013).

Ως χορεύτρια/performer συνεργάστηκε με τους: Yannis Antoniou-Kunst-stoff company, Lola Gonzales, Μαριάννα Καβαλιεράτου, Θωμά Μοσχόπουλο, Αμαλια Μπενετ, Φανί Αρντάν LaTaimada, Iasis Yelp.com, Soyuz, Παντελής Μάκκας, D.Martinez, Ol.Alvarez. Συμμετείχε στην ταινία του Γιώργου Ζώη /Interruption (Επίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας και Θεσσαλονίκης 2015).

Έχει επιμεληθεί την κίνηση σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις και έχει διδάξει σε σχολές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από το 2011 έως και σήμερα χορεύει, χορογραφεί και διδάσκει με έδρα την Αθήνα.

Πληροφορίες στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου (Γεωργιάδου 53, Μύλος του Παππά, τηλέφωνο: 2410256464, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Επικοινωνία

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ
Ίωνος Δραγούμη 1
Τ.Κ. 41222

Τηλ. Κέντρο: 2413 500 200
E-mail: protokolo@larissa.gov.gr

Σχετικά

diavgeia m1

kairos 1